Rõikane peedisupp

Suurepärane külm supp, mille mees ikkagi soojaks lasi, sest ta ei suuda külma süüa :D Sinepi ja mädarõika touch on nii õige! Mees rääkis terve aja, et selline tunne on, nagu teeks rosoljet. Ma pole seda vist aga kunagi söönud, nii et seda tunnet ei tekkinud :P Lisaks on see on vist kõige ilusam supp, mis ma kunagi teinud olen. Vaadake seda värvi!

Idee Oma Maitsest

kuuele (62 kcal/100 g)

2016-09-14 19.16.01.jpg

  • 5 keedetud peeti (545 g)
  • 3 keedetud kartulit (360 g)
  • 3 keedetud muna
  • 2 väikest kurki (110 g)
  • 20 g rohelist sibulat
  • 500 g 10% hapukoort
  • soola
  • 20 g mädarõigast
  • 15 g sinepit
  • näpuotsatäis suhkrut
  • keedetud vett (600 ml)
  • paar tilka sidrunimahla

Koori peedid, kartulid, munad ja kurgid ning lõika kuubikuteks. Haki roheline sibul. Maitsesta hapukoor soola, mädarõika, sinepi ja suhkruga ning vala tükeldatud ainetele. Sega kõik korralikult läbi ja lase 15 min maitsestuda.

Lisa nüüd natukehaaval keedetud vett, et supp saaks parajalt vedel. Lõpuks maitsesta sidrunimahlaga.

This entry was posted in soolane and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid