Kaerahelbepuder maasikate ja mandlilaastudega

Proovisin ka piimaga pudru tegemise järele. Tulevikus vist jään ikkagi veega tegema, sest olen nii harjunud ja soe piim on mu jaoks ebameeldiv. Aga muidu täitsa söödav kompott!

ühele (111 kcal/100 g)

  • 33 g täisterakaerahelbeid
  • 4 g kaerakliisid
  • 67 ml vett
  • 67 ml piima
  • 95 g meelepärast jogurtit (kasutasin Alma muraka-juustukoogimaitselist)
  • 10 g mandlilaaste
  • 20 g külmutatud maasikaid

Keeda puder koos kliidega (vastavalt pakil olevale juhendile) valmis. Kuum piim lisa aga lõpus, sest pikal keetmisel väheneb piimavalkude omastatavus. Valmis puder sega jogurtiga, raputa peale mandlilaastud ja kaunista maasikatega.

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s