Maapähklivõi pannkoogid

Laupäeval tegin suure õhinaga maapähklivõi pannkooke. Retsepti pikalt ei süvenenud, nii et alles tainast maitstes tuli välja, et need on ju täitsa soolased pannkoogid. Ma aga pigem magusa pannkoogi inimene, seega panin suhkurt ka sisse, et soolasust veidi leevendada. Nutella ja banaanidega serveeritult olid aga täitsa söödavad ja ülitäitvad!

kolmele (283 kcal/100 g)

2014-11-15 10.52.58

  • 130 g täisteranisujahu
  • 2,5 tl küpsetuspulbrit
  • (20 g suhkrut)
  • 0,5 tl soola
  • 125 g maapähklivõid
  • 2 spl rapsiõli
  • 1 muna
  • 245 ml piima

Sega suures kausis jahu, küpsetuspulber, (suhkur) ja sool. Teises kausis vispelda maapähklivõi ja õli ühtlaseks. Vispelda sisse muna ja lisa piim. Vala piimasegu jahusegusse ning sega korralikult. Kuumuta pann kookosõliga. Pane supilusikaga väiksed pannkoogid pannile ja küpseta, kuni hakkavad ilmuma mullid. Keera pannkoogid ümber ja küpseta ka teine pool valmis.

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Maapähklivõi pannkoogid

  1. Pingback: Ameerika moodi pannkoogid | Cook the day away!

  2. Pingback: Kohevad maapähklivõipannkoogid | Cook the day away!

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s