Pomodoro e mozzarella

Eriti lihtne pastaroog, mis lihtsalt ei saa halb olla, sest seal on mozzarella ja tomat sees. Samas minu jaoks jäi veidi igavaks.

Idee siit.

neljale (192 kcal/100 g)

2014-11-22 18.13.39

  • 2 sl oliiviõli
  • 4 küüslauguküünt
  • 1 sl tomatipastat
  • 600 g tomateid (soovi korral koori need)
  • pool tšillikauna
  • 1 tl kuivatatud punet
  • näpuotsatäis suhkrut
  • soola, pipart
  • 200 g mozzarellat
  • 350 g täistera-fussili‘t või –penne‘t
  • värsket basiilikut

Kuumuta potis õli. Lisa hakitud küüslauk ja prae kergelt läbi. Lisa tomatipasta, tomatid, tšilli, sool-pipar ja suhkur. Lase keema tõusta ja hauta 10 minutit, kuni kaste pakseneb.

Samal ajal keeda makaronid soolases vees al dente. Nõruta.

Sega makaronid tomatikastme hulka, sega juurde mozzarella-kuubikud. Puista peale basiilikulehti.

This entry was posted in soolane and tagged , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s