Peekonisse mähitud kanarullid pestotäidisega

Parim viis kana serveerimiseks ongi minu meelest peekonisse mässituna. Ülilihtne toit, mis maitseb uhkelt!

Idee siit.

kuuele (224 kcal/100 g)

2014-11-30 17.58.23

  • 6 nahata ja kondita kana kintsulihatükki
  • 4 sl pestot ja üks küüslauguküüs
  • 50 g riivitud parmesani
  • 6 õhukest peekoniviilu

Pane ahi 200 kraadi peale soojenema ja tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuvorm ahju.

Täidiseks sega kokku tükeldatud küüslauguga pesto ja riivitud parmesan. Tõsta igale kanatükile supilusikatäis pesto-juustusegu, keera need kokku ja määri peale ülejäänud pesto-juustutäidis, et ka välispind saaks kaetud. Mähi igale tükile ümber peekoniviil ja aseta need liitekoht ülevalpool eelsoojendatud ahjuplaadile. Küpseta ahjus 30 minutit või kuni kanatükid on küpsed.

This entry was posted in soolane and tagged , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s