Krõbedad kartulid

Lihtsuses peitub võlu!

Idee siit.

kuuele (93 kcal/100 g)

2014-11-30 18.27.19

  • 1,5 kg kartulit
  • õli
  • soola
  • ürte
  • 30 g küüslauku

Keeda koorega kartulid soolaga maitsestatud vees pehmeks. Pane kartulid ahjuplaadile ning vajuta iga kartul kahvliga kergelt katki. Sega kartulid õliga läbi, maitsesta soolaga, soovi korral lisa ürte (kuivatatud till, pune jne). Pane juurde ka koorimata küüslauguküüned. Küpseta 225-kraadises ahjus, kuni kartulid on kuldsed ja krõbedad. Tõsta kartulid kaussi, pigista koortest sinna juurde ka röstitud küüslauk, sega läbi, puista peale meresoolahelbeid, soovi korral ka pipart ning serveeri kohe.

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s