Mascarpone-sidruni jäätis

Kuna mul jäätisemasinat pole ja palju vaba aega ka mitte, siis oli tore lõpuks leida jäätiseretsept, kus pole vaja ei masinat ega iga paari tunni tagant jäätise läbisegamist!

Idee siit.

342 kcal/100 g

2014-12-02 17.27.49

  • 400 ml vahukoort
  • 100 g tuhksuhkrut
  • 250 g toasooja mascarpone‘t
  • 1 sidruni koor ja mahl
  • 2 spl Cointreau’d

Vahusta vahukoor koos suhkruga pehmete tippudega staadiumini. Sega toasoe mascarpone ühtlaseks ja pehmeks. Sega sisse sidrunimahl ja -koor ning liköör. Ühenda omavahel vahukoor ja mascarpone-segu. Aseta sügavkülma, soovitatavalt üleöö. Enne serveerimist tõsta jäätis toatemperatuurile, et see veidi pehmeneks. Lõika kuuma vette kastetud noaga.

This entry was posted in magus and tagged , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s