Chilli con carne

Üks toekas roog, mille tulisust saab oma maitse järgi reguleerida. Mina viskasin potti ühe hästi suure ja ühe pisikese tšilli (oleks aga tegelikult võinud julgemaltki panna!). Viimase aja üks mõnusamaid maitseelamusi. Just koos hapukoore ja riisiga!

Idee Oma Maitsest.

kuuele (147 kcal/100 g)

2014-12-15 18.04.13

  • toiduõli
  • 120 g sibulat
  • 3o g küüslauku
  • 800 g veisehakkliha
  • 800 g tükeldatud konservtomatit
  • 480 g tumedaid konservube (kaks purki)
  • 25 g tšillit
  • (head tomatipüreed)
  • (vett või puljongit)
  • soola, pipart

Serveerimiseks:

  • 200 g 10-protsendilist hapukoort
  • (peterselli)
  • täisterariisi

Särista hakitud mugulsibul kuumas õlis klaasjaks ning lisa küüslauk, sega ja kuumuta segu läbi ning pudista juurde hakkliha. Prae see korralikult läbi kuni kerge pruunistumiseni. Edasi lisa roale purustatud tomatid ja loputatud-nõrutatud konservoad ning peeneks hakitud tšilli. Tšillit lisa sellises koguses, nagu harjunud oled. Kuumuta kõik korraks läbi, lisa mõned supilusikad head tomatipüreed, kui on, vajadusel lisa kuuma vett või puljongit, lase veel kord hautis podisema ja maitsesta soola-pipraga.

Serveeri koos keedetud täisterariisi ja suure kuhja hapukoore ning soovi korral hakitud värskete ürtidega.

2014-12-15 18.49.55

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Chilli con carne

  1. Pingback: Kalkunihakklihast pajaroog tortiljadega | Cook the day away!

  2. Pingback: Kalkuniliha chilli con carne | Cook the day away!

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s