Krõbedad ahjukartulid sibulavarrepuistega

Ideaalne ja lihtne lisand iga liharoa kõrvale.

Idee Oma Maitsest.

kuuele (114 kcal/100 g)

2014-12-24 18.48.47

  • 1,5 kg kartuleid
  • 2 spl õli
  • 6 sibulavart ja peotäis pealeraputamiseks
  • 1 spl kuivatatud ürte
  • 4 spl majoneesi
  • 8 spl 10-protsendilist hapukoort (Alma)
  • soola

Säti ahi 160-kraadisele kuumusele. Küpseta kooritud ja poolitatud kartulid madalal kuumusel pehmeks.

Sega kartulid õli, õhukesteks ratasteks tükeldatud sibula ja ürtidega. Tõsta kartulid 200-kraadisesse ahju 30 min küpsema.

Sega omavahel majonees ja hapukoor, maitsesta soolaga ja piserda kaste ahjust tulnud kartulitele ning puista üle peotäie sibularatastega. Serveeri kohe!

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s