Punase kapsa rullid kruubipudru-grillkastme täidisega

Minu esimesed kapsarullid. Kapsas selle ajaga ühtlaselt läbi ei keenud, nii et korralike rulle teha ei saanud. Samuti ei saanud see ahjus täiesti valmis, aga mind krõmpsumine ei häirinud. Suitsuse maitsega kruubitäidis meeldis väga. Oleks ehk võinud rohkemgi BBQ kastet lisada, et tugevamat maitset saada. Sõin rulle koos eelmises postituses kirjeldatud ahjukartulitega.

Idee siit.

kaheksale kuni kümnele (157 kcal/100 g)

2014-12-27 18.19.11

  • 1 suurem punase kapsa pea

Täidis:

  • 400 g odrakruupe
  • 2 köögiviljapuljongi kuubikut
  • 250 g Santa Maria BBQ kastet (American Original)

Kaste:

  • 400 ml kohvikoort
  • 100 ml vett
  • 1,5 spl sojakastet

Lõika kapsapeal juurikas ettevaatlikult välja või vähemalt juurika koha pealt lehed läbi. Keeda kapsapead umbes 10 minutit. Kurna, loputa külma veega ning eemalda ettevaatlikult lehed.

Pane kruubid vette keema (vett umbes 2/3). Kui kruubid on poolpehmed, lisa puljongikuubikud. Keeda, kuni vedelik on kadunud ja kruubid täiesti pehmed. Lisa pool pudelit BBQ kastet ning sega kõik korralikult läbi.

Kastme tarvis sega kohvikoor läbi vee ja sojakastmega.

Täida kapsalehed kruubipudruga (täidist läheb iga lehe sisse umbes 3 spl) ning aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuvormi. Küpseta rulle ahjus 200 kraadi juures, kuni need on pealt natuke krõbedad. Seejärel vala kõik kastmega üle ning küpseta veel 15 minutit.

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s