Kodujuustuomlett köögiviljadega

Ma söön muna päris harva, vähemalt sellisel kujul. Enamasti satub see mu teele kas küpsetistes või keedetud kujul avokaadomäärdes. Aga köögiviljadest pakatav omlett kõlas lihtsalt liiga kutsuvalt, nii et pidin järele proovima. Minul omleti ümberkeeramine ei õnnestunud, nakkuva panni viga, nii et segasin niisama korduvalt läbi. Omleti moodi tulemus välimuselt polnud, aga maitse oli toidul väga nauditav!

Idee Farmi kalendrist

kahele (163 kcal/100 g)

2015-01-12 19.22.49

  • 100 g toorsuitsupeekonit
  • 160 g riivitud porgandit
  • 120 g riivitud suvikõrvitsat
  • 1 väike hakitud tšilli
  • 4 spl värsket peeneks hakitud tilli
  • 300 g kodujuustu
  • 4 muna
  • soola, pipart

Lõika peekon väikesteks tükkideks. Pane pannile küpsema ning kui rasv hakkab eralduma, lisa juurde riivitud porgand, suvikõrvits ja hakitud tšilli. Prae seni, kuni köögiviljad pehmenevad, lisa hakitud till ning maitsesta soola ja pipraga.

Mikserda kodujuust ja munad omavahel püreeks, maitsesta soola ja pipraga ning vala segu pannile köögiviljadele. Seejärel küpseta keskmisel kuumusel, vahepeal ääri kergelt sissepoole lükates, et keskel olev munasegu äärtesse valguks ja samuti hüübiks. Kui alumine pool on korralikult küpsenud, lõika omlett neljaks sektoriks ja küpseta ka munaroa teine pool. Serveeri kohe!

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s