Kodune Snickers

Ise pole ma kunagi suur Snickersi fänn olnud. Eriti veider on see nüüd, mil maapähklid mu suur pahe on. Kuna aga kodus poetoodete järeleproovimine on nii põnev, siis otsustasingi seda maailmakuulsat šokolaadi valmistada. Ise ka ei usu kui maitsev tulemus sai.

Idee siit.

18 tk (502 kcal/100 g)

2015-01-24 17.43.14

  • 125 g soolatud maapähkleid
  • 100 g Digestive küpsiseid
  • 190 g keedetud kondenspiima
  • 125 g maapähklivõid
  • 100 g tumedat ja 100 g piimašokolaadi
  • soolapähklipuru

Haki soolapähklid suure noaga veidi peenemaks. Murenda küpsised kaussi, jättes sisse nii suuremaid kui väiksemaid tükke. Lisa küpsiste hulka pähklipuru, kondenspiim ja maapähklivõi. Sega ühtlaseks. Vormi käte vahel paraja suurusega batoonid ja lase 20 min külmas seista.

2015-01-24 16.19.44

Sulata šokolaad vesivannil ja kata batoonid šokolaadiga. Puista peale veidi pähklipuru ja lase šokolaadil külmas tahkuda.

2015-01-24 16.42.382015-01-24 17.40.54

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s