Vürtsikas pommukarri kookospiimaga

Mõnus talvine, lihtsalt valmiv ja eksootiliselt maitsev pommuhautis, mille maitse muutub aina paremaks, mida kauem seda hautad. Samuti maitseb roog väga hästi ka järgmistel päevadel.

Idee siit.

kuuele (98 kcal/100 g)

2015-01-25 19.15.56

  • õli
  • paar loorberilehte
  • 2 peeneks hakitud sibulat (180 g)
  • 2 peeneks hakitud tšillikauna (23 g)
  • 4 tl karrit
  • 400 g kookospiima
  • 400 g konserveeritud tomateid
  • 1 spl suhkrut
  • 2 keskmise suurusega pommut (800 g)
  • 400 g keedetud läätsi
  • maitse järgi soola

Lisa pannile õli ning prae loorberilehti paarkümmend sekundit. Lisa sibul ning prae veel mõni minut. Lisa tšilli ja karri ning prae kõik läbi. Lisa veidi kookospiima ja kuumuta veel minutijagu. Kalla järgmisena juurde ülejäänud kookospiim ning tomatikonserv ja suhkur. Kui kaste on liiga paks, võid lisada ka veidi vett. Hauta umbes pool tundi.

Lõika pommud sektoriteks ja tükelda iga sektor neljaks tükiks. Kuumuta pannil õli ning prae pommu osade kaupa kuldpruuniks. Selleks kulub u 3 minutit kummalegi poolele. Tõsta pannilt ära taldrikule.

Pärast poolt tundi sega hautise juurde keedetud läätsed ning eelnevalt läbi praetud pommu. Maitsesta vajadusel soolaga. Hauta veel umbes 10 minutit. Serveeri riisiga.

2015-01-25 19.16.45

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s