Ühepajatoit

Klassika, kus saad koostisosade vahekorda vastavalt sellele muuta, mida kodus parasjagu on. Ja kas pole mitte imeline valmistada toitu asjadest, mis kõik on su ema kasvatatud. Kõik peale sealiha siis :D

Idee siit.

kuuele (117 kcal/100 g)

2015-01-29 18.17.17

  • 500 g sealiha
  • õli
  • u 1 l vett
  • 180 g sibulat
  • 300 g porgandit
  • 450 g kaalikat
  • soola, pipart
  • 800 g kartulit

Lõika liha 40-grammisteks kuni 50-grammisteks kuubikuteks. Pruunista lihakuubikud õlis hautamisnõus koos tükeldatud sibulaga. Lisa vett nii, et liha oleks kaetud, ja hauta.

Lõika porgandid ja kaalikas kuubikuteks, pruunista kergelt õlis. Kui liha on poolpehme, lisa pruunistatud porgandid ja kaalikad ning sool ja pipar. Hauta kaane all.

Lõika kartul kuubikuteks ja pruunista kergelt õlis. Lisa poolpehmetele aedviljadele. Hauta, kuni kõik toiduained on pehmed.

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s