Seeneseljanka

Kalorivaene supp, mis siiski hästi maitseb. Lihtne valmistada ja ilus värviline ka!

Idee Oma Maitsest

kuuele (27 kcal/100 g)

2015-02-01 17.22.06

  • 1 spl õli
  • 3 sibulat (võimalusel 2 valget ja 1 punane; 280 g)
  • 20 g küüslauku
  • 3 porgandit (150 g)
  • 1 väike roheline suvikõrvits (120 g)
  • 550 g soolatud segaseeni
  • 3 tomatit (võimalusel 1 punane, 1 kollane ja 1 roheline; 420 g)
  • 2 dl purustatud tomatipüreed
  • 1,5 l köögiviljapuljongit
  • soola, pipart, suitsutatud paprikat
  • peterselli

Puhasta köögiviljad ja tükelda väikesteks kuubikuteks. Kuumuta õlis järjest lisades sibulad, küüslauk, porgandid ja suvikõrvits. Lisa viilutatud seened, kuumuta läbi, pane juurde tükeldatud tomatid ja tomatipüree. Kuumuta läbi, vala peale puljong. Aja seeneseljanka keema ja keeda vaiksel tulel umbes 10 minutit, kuni maitsed on segunenud. Vajadusel maitsesta soola, pipra ja suitsutatud paprikaga. Serveerimisel raputa peale hakitud peterselli.

2015-02-01 17.32.52

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s