Munahüüve ricotta ja rohelise sibulaga

Täitsa patt, aga ma pole kunagi varem munarooga hommikusöögiks söönud ja just see peaks see kõige tervislikum valik olema. Katse üks. Tulemus oli väga maitsev ja kõhu sai niiii täis, et kindlasti jääb see toit mu hommikusöögimenüüsse!

Idee siit.

ühele (139 kcal/100 g)

2015-02-17 07.06.38

  • 2 muna
  • 50 g ricotta kohupiima
  • 40 g kalkunifileesinki
  • soola, pipart
  • 10 g rohelist sibulat
  • 25 g rukolat
  • 100 g tomatit
  • täisteraleiba

Klopi munad kausis kahvliga lahti. Lisa ricotta ja sink ning sega ühtlaseks. Maitsesta soola ja pipraga ning sega sisse hakitud roheline sibul. Vala munasegu kuumale mittenakkuvale pannile. Alanda kuumust ning sega, lükates äärtest hüübimata munasegu panni keskele. Kui tundub, et segu hüübib liiga kiirelt, alanda kuumust. Sega, kuni kogu munasegu on peaaegu hüübinud, ning tõsta pann pliidilt ning jätka kergelt segades, kuni toit on valmis. Serveeri koheselt värske rukola, tomati ja täisteraleivaga.

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Munahüüve ricotta ja rohelise sibulaga

  1. Pingback: Omlett lõhe ja rohelise sibulaga | Cook the day away!

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s