Rammus guljašš-supp

Tummine ja mehine supp, mis pole samas rasvane. Köögiviljad koos pehmeks hautatud veiselihaga maitsevad imehästi, võtmesõnaks siin on paprikapulber, mida võib lisada nii mahedamat kui ka teravamat. Eriti mõnusa maitse annab suitsune paprikapulber.

Idee Oma Maitsest.

kuuele (61 kcal/100 g)

2015-02-19 17.25.03

  • 3 hakitud sibulat (240 g)
  • 150 g peekonit
  • 450 g kuubikuteks lõigatud veiseliha
  • 1,5 liitrit puljongit
  • 3 tükeldatud porgandit (180 g)
  • soola
  • 3 spl paprikapulbrit (panin 2 spl tavalist ja 1 spl suitsust)
  • maitse järgi tšillihelbeid
  • 450 g tükeldatud kartulit
  • 3 tükeldatud punast paprikat (450 g)
  • pipart
  • suhkrut (panin pool tl)
  • hakitud peterselli

Kuumuta hakitud sibul potipõhjas koos peekoniga klaasjaks, kuid ära pruunista. Lisa veiselihakuubikud ja prae umbes 10 minutit. Kalla peale pool puljongist, nii et liha oleks kaetud ja hauta kaane all madalal kuumusel umbes 45 minutit. Seejärel lisa ülejäänud puljong, tükeldatud porgandid, sool, paprikapulber ja tšillihelbed. Lase 20 min podiseda ja lisa tükeldatud kartulid ja hauta 10 minutit. Lisa paprika ja hauta veel 10 minutit. Maitsesta vajadusel soola, pipra ja suhkruga. Serveerides lisa hakitud peterselli.

This entry was posted in soolane and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Rammus guljašš-supp

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s