Juurselleri-kartulitamp

Kotlettide kõrvale tegin kartulitambi. Kuna kartul üksi on igav, siis panin talle seltsiks juurselleri. Kuumutades muutub juurselleri muidu pealetükkiv maitse oluliselt mahedamaks ning ka kartul aitab juurselleri maitset nii mahendada kui täiendada. Mõnus vaheldus tavapärasele kartulipudrule.

Idee Oma Maitsest.

kuuele (99,5 kcal/100 g)

2015-02-27 18.37.18

  • võrdsetes kogustes tükeldatud juursellerit ja kartulit (panin mõlemat 1 kg)
  • võid (100 g)
  • soola, pipart, kuivatatud ürte, paprikapulbrit jne

Keeda kartulit ja juursellerit, kuni need on täiesti pehmed. Tambi jämedalt, lisa korralikult võid ja maitsesta soola, pipraga ja muu meeldivaga.

2015-02-27 19.00.51

This entry was posted in soolane and tagged , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s