Soe pastasalat fetajuustuga

Tegin hiljuti analoogset pastarooga õhtusöögiks ja tulemus oli leebelt öeldes igav. See retsept on aga palju asjalikum. Küüslauk ja feta annavad nii palju juurde! Lisaks veel hunnik rohelist ja maitsev lõunasöök ongi valmis.

Idee siit.

kaheksale (128 kcal/100 g)

2015-03-01 13.50.01

  • 1 kollane paprika (180 g)
  • 1 punane paprika (170 g)
  • 2 väikest pommut (390 g)
  • 1 keskmine suvikõrvits (255 g)
  • 2 spl rapsiõli
  • 300 g täisterapastat
  • 125 g tomatit
  • karp rukolat (100 g)
  • karp salatisegu (100 g)
  • 2 spl palsamiäädikat (26 g)
  • 20 g hakitud küüslauku
  • soola, pipart
  • 220 g fetat

Kuumuta ahi 220 kraadini. Lõika paprikad pooleks, eemalda seemned ja lõika u 3 cm tükkideks. Lõika kooritud pommu kuubikuteks ja suvikõrvitsad 0,5 cm viiludeks. Sega köögiviljad 2 spl õli, soola ja pipraga. Tõsta ahjuplaadile ja küpseta 25 minuti jooksul pehmeks ja kergelt pruunikaks.

Keeda pasta rohkes soolakas vees al dente ja nõruta.

Sega pasta hulka röstitud köögiviljad, tükeldatud tomat, rukola- ja salatilehed. Sega hulka palsamiäädikas ja küüslauk. Maitsesta soola ja pipraga. Tõsta salatile fetajuust.

This entry was posted in soolane and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s