Peedikotletid fetajuustuga

Algses retseptis oli kirjas, et kotletid võivad lagunema hakata, aga mul polnud nende vormimisega mingeid probleeme. Siiski valmistan need ahjus, nagu kõik oma kotletid. Kitsejuust mulle ei meeldi, nii et asendasin selle fetaga. Magusa kokkamise juures on mu lemmikosa alati kausi puhtaks limpsimine. Soolase toidu juures seda varem teinud polnud. Nüüd aga oli suuri raskusi “taina” mitte ära söömisega, sest koosnes see ju mu praeguse hetke kahest lemmikasjast: peedist ja fetast.

Idee siit.

kuuele (188 kcal/100 g)

2015-03-05 18.10.59

  • 400 g keedetud peeti
  • 240 g fetajuustu
  • 1 tl meelepäraseid ürte
  • pipart, soola
  • 4 spl riivsaia (40 g)

Riivi keedetud peet ja feta ning sega. Lisa ürdid, pipar ja vajadusel sool. Tõsta supilusikatäis tainast riivsaiaga taldrikule ja paneeri mõlemalt poolt. Tõsta kotletid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 220-kraadises ahjus 10 minutit, kuni need on pealt pruunistunud. Alanda ahju temperatuur 180 kraadile, keera kotletid ümber ja küpseta veel 10 minutit.

2015-03-05 17.37.13

This entry was posted in soolane and tagged , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s