Makrasalat

Jälle üks toit, mida ma pole kunagi armastanud, aga nüüd isutab kogu aeg. Poetooteid väga tarbida ei taha, nii et oli aeg ise järele proovida.

Idee siit.

neljale (101 kcal/100 g)

2015-04-06 17.29.15

  • 225 g keedetud täisterariisi (keetsin 125-grammise paki valmis, millest veidi üle jäi)
  • 2 muna
  • 140 g purk konservmaisi
  • 225 g makrat
  • 160 g värsket kurki
  • rohelist sibulat
  • väike kimp tilli
  • 250 g 10% hapukoort
  • soola, pipart

Keeda riis kergelt soolaga maitsestatud vees küpseks, lase korralikult jahtuda.

Keeda munad kõvaks, jahuta külma vee all ning koori, seejärel suru kahvliga peeneks või haki.

Nõruta mais.

Haki krabipulgad umbes 1 cm juppideks.

Haki kurk, roheline sibul ja till.

Sega kausis riis, munad, mais, krabipulgad, kurk, sibul ja till. Lisa veidike soola/pipart ning nii palju hapukoort, et salatiained seotud oleks.

Lase enne serveerimist tund-kaks külmkapis maitsestuda.

This entry was posted in soolane and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s