Liharikas raguu

Kodune hautis sealihast.

Idee Oma Maitsest.

kuuele (117 kcal/100 g)

2015-04-09 18.16.36

  • praadimiseks õli
  • 700 g searaguud
  • 700 g seaabaliha
  • 180 g sibulat
  • 35 g küüslauku
  • 3 keskmist porgandit (260 g)
  • 5 sellerivart (190 g)
  • 2 purustatud tomatite konservi (800 g)
  • 3 spl ketšupit (75 g)
  • 3 tl ürte
  • soola, pipart jms
  • serveerimiseks juustu

Pruunista raguutükid pannil ja aseta haudepotti. Lõika abaliha 2 cm x 2 cm kuubikuteks ja pruunista mitmes jaos, pane samuti haudepotti. Haki sibul ja küüslauk peeneks, pruunista keskmisel kuumusel veidi ja lisa need lihale.

Lõika porgandid pikuti neljaks ja viiluta. Pruunista veidi pannil ja lisa haudepotti. Viiluta sellerivarred, lisa potti koos purustatud tomatite, ketšupi ja ürtidega. Maitsesta soola, pipra ja muu meelepärasega ning hauta 160-kraadises ahjus kaanega kaetult u 2 tundi.

2015-04-07 17.52.45

Eemalda kontide küljest liha ja pane toidu sisse tagasi. Serveeri raguud pasta, riisi või kartuliga. Puista peale värskeid ürte ja juustutükikesi.

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s