Šokolaadised pannkoogikeerud

Kohvise ja tugevalt šokolaadimaitselise täidisega pannkoogid. Magusa maitse armastajatele soovitaks täidise valmistada piimašokolaadist. Päiksepaistelises köögis sulas tahenenud kreem kiirelt üles, nii et ilusate pannkoogikeerdude pildile saamine oli päris keeruline.

Idee siit.

neljale (360 kcal/100 g)

2015-04-11 11.42.46

Kreem:

  • 200 ml vahukoort
  • 150 g tumedat šokolaadi (pähklitega); (panin 110 g tumedat šokolaadi ja 50 g hakitud pähkleid)
  • 4 spl kakaopulbrit
  • 2 spl suhkrut
  • 1 tl vaniljesuhkrut
  • 2 tl lahustuvat kohvi

Pannkoogid:

  • 1 muna
  • 100 g nisujahu
  • 2 dl piima
  • 1 spl suhkrut

Pane kõik kreemi jaoks vajaminevad ained potti, kuumuta pidevalt segades, kuni šokolaad on sulanud. Jahuta ja lase siis külmkapis vähemalt 4 tundi taheneda.

Küpseta õlis pannkoogid (umbes kuus pankooki).

Määri tahenenud kreem (jahtunud) pannkookidele, keera need rulli ja lõika noaga tükkideks. Serveerimiseni hoia külmas.

2015-04-11 11.43.06

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s