Tomatisupp munahelvestega

Hiinapärane tomatisupp, mis näeb otse kuuma vedelikku lisatud munade tõttu välja kui kunstiteos. Maitse on lihtne ja hea, kuid kindlasti tuleks midagi kõrvale süüa, sest supp ise on päääris lahja. Soola asemel on selles kasutatud sojakastet. Valmib väga kiirelt ja lihtsalt, mis mu praeguses eluetapis väga oluline!

Idee Oma Maitsest.

neljale (35 kcal/100 g)

2015-04-15 18.49.46

  • 3 lahtiklopitud muna
  • 3 tl seesamiõli
  • vähemalt 6 tl sojakastet
  • 1,5 l kanapuljongit
  • 600 g tükeldatud või purustatud konservtomatit
  • 3 tl ingveripastat
  • 3 tl kuiva valget veini
  • pipart
  • hakitud rohelist sibulat

Sega omavahel muna, seesamiõli ja veidike sojakastet. Kalla puljong kastrulisse ja lase keema tõusta. Lisa tomatid ja ingver ning keeda vaiksel tulel paar minutit. Lisa puljongisse vein ning ülejäänud sojakaste. Järgmisena lisa munasegu. Kalla see vaikselt keevasse puljongisse hästi peene nirena, seejärel lase veidi kalegendada ning tõmba siis kahvliga munast ribad. Maitsesta suppi pipra ja vajadusel täiendava sojakastmega. Serveerides lisa hakitud rohelist sibulat.

2015-04-15 18.51.08

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s