Broileripada

Vahel toidud üllatavad. Sa ei oota retseptist midagi ja see tuleb imehea. Nii läks ka selle roaga. Nii lihtsad komponendid, aga need lihtsalt toimivad koos!

Idee ajakirjast Toit ja Tervis.

kuuele (112 kcal/100 g)

2015-04-23 19.53.20

  • 125 g sibulat
  • 1 punane tšilli (10 g)
  • 160 g porgandit
  • 1 kollane või punane paprika (210 g)
  • 115 g suvikõrvitsat
  • 0,5 spl õli
  • 350 g (mee- ja tšillimarinaadis) broileriribasid
  • 2 puljongikuubikut või 22 g puljongipulbrit
  • 0,5 tl ürdisegu
  • 0,5 tl piprasegu
  • 1 pakk külmutatud rohelisi ube (400 g)
  • 200 g maitsestamata toorjuustu (kasutasin Exquisa oma)

Lõika sibulad sektoriteks ja tükelda tšilli. Lõika porgandid ribadeks ja paprika kuubikuteks. Viiluta suvikõrvits.

Kuumuta sibulasektorid õlis läbipaistvaks ja prae pool minutit ka tšillit. Lisa broileritükid ja küpseta peaaegu pehmeks. Lisa porgandiribad ja paprikakuubikud. Kata kaanega, et vedelik ei haihtuks. Vähenda kuumust ja lase roal haududa.

Lisa kanapuljongi kuubikud või puljongipulber ja suvikõrvitsa viilud. Maitsesta.

Puista juurde oad. Kui suvikõrvits on läbipaistev, lisa toorjuust ja lase toidul keema tõusta. Serveeri täisterariisiga.

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s