Kanakintsud palsamiäädika ja ubadega

Sidrunikartulite kõrvale tegin ahjukana. Tüüpiline “pane asjad ahjuvormi ja viska pooleteiseks tunniks ahju” roog. Okei, tegelikult on soovituslik kana vahepeal mahladega kasta, et tulemus ikka eriti hea jääks. Elukaaslane kiitis heaks!

Idee siit.

kuuele (103 kcal/100 g)

2015-04-26 18.53.14

  • 140 g sibulat
  • 3 paprikat (puhastatult 600 g)
  • 3 spl palsamiäädikat
  • 2 purki ube soolvees
  • 400 ml purustatud tomateid või tomatipüreed
  • ürte (panin punet)
  • 6 kanakintsu (600 g kana kintsuliha)
  • soola, pipart

Lõika sibul neljaks ning haki paprika suurteks tükkideks. Pane need koos palsamiäädika, nõrutatud ubade ja purustatud tomatitega ahjuvormi põhja. Lisa ka ürdid. Aseta sinna peale kanakintsud ning maitsesta soola ja pipraga. Küpseta 175-kraadises ahjus 1,5 tundi. Iga 15 min kuni 20 min järel kasta kanakintse vormileemega.

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s