Küüslaugukartulid punaste ubadega

Mmm küüslauk ja oad! See roog oli nii maitsev, et sõin otse pannilt. Terve elu ei armastanud ma tilli, aga nüüd tuleb sellega toite süües soe tunne sisse. Meenuvad lapsepõlvesuved maal. Ehk siis see toit ongi väga kodune…ja pealekauba lihtne! Mittekalorilugejad võivad kreemisema tulemuse nimel veelgi kohvikoort lisada.

Idee siit.

kuuele (103 kcal/100 g)

2015-05-14 18.16.29

  • 2,5 spl maapähkliõli
  • 1200 g keedukartuleid
  • soola, pipart
  • 2 purki punaseid ube
  • 40 g küüslauku
  • kimbuke värsket tilli (panin rohkelt ehk 30 g)
  • 8 spl kohvikoort

Pane suurem pann tulele ja vala kuumale pannile õli. Lisa viilutatud kartulid ja prae kuldpruuniks. Praadimise ajal lisa ka soola ja pipart. Seejärel lisa kurnatud ja loputatud punased oad, hakitud küüslauguküüned, värske till ja kohvikoor. Sega kõik korralikult läbi. Serveeri kohe.

2015-05-14 18.10.25

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s