Röstitud kikerherne snäkid

Mõnus suitsune snäkk. Väidetavalt ideaalne külma õlle kõrvale, aga õlut ma ei joo, nii et läksid niisama suhu :P Maitseainesegu tuleb suht tugev (nii soolane kui tuline), nii et kui armastad mahedamaid maitseid, siis tee seda vähem!

Idee siit.

224 kcal/100 g

2015-05-15 17.42.23

  • 2 spl suitsutatud paprikat (10 g)
  • 1 tl tšillihelbeid
  • 0,5 tl pruuni suhkrut
  • 0,5 tl sool
  • 0,5 tl pipart
  • praadimiseks 1 spl kookosõli
  • 1 purk kikerherneid
  • serveerimiseks laimimahla

Sega kokku paprikapulber, tšillihelbed, suhkur, sool ja pipar. Kurna kikerherned, lase neil sõelal umbes 5 minutit nõrguda ja patsuta seejärel köögipaberiga võimalikult kuivaks.

Kuumuta pannil õli. Prae kikerherned kuldseks ja krõbedaks. Tõsta kikerherned vahukulbiga pannilt korraks köögipaberile nõrguma. Tõsta kuumad kikerherned kaussi ja sega läbi varem valmis segatud vürtsiseguga. Piserda peale laimimahla ja serveeri kohe.

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s