Rukkinööbid karulaugu ja juustuga

Ootasin neist suupistetest palju, sest karulauk, noh. Miskipärast aga ei tulnud selle maitse eriti esile ja mõtlesin juba, et kas peaksin küüslauku lisama, aga ei hakanud… Lisaks tegin selle vea, et ei kasutanud üldse hapukoort, nii et mu täidis tuli suuuht paks. Vähemalt avastasin tänu sellele retseptile, et rukkinööbid on IMEHEAD! Ostsin sibula omad ja neid sööks krõpsude asemel küll! Tegelikult polnud ka suupisted halvad, külalised ja ka ma ise sõime kahe suupoolega :P

Idee siit.

329 kcal/100 g

2015-05-15 16.38.06

  • 1 pakk rukkinööpe (kasutasin sibula omi)
  • punt karulauku (7 g)
  • 200 g riivitud juustu
  • 150 g küüslauguga toorjuustu + 40 g tavalist
  • 10 g majoneesi
  • soola, küüslaugupipart

Haki karulauk ja sega koostisosad kokku. Täida rukkinööbid täidisega.

This entry was posted in soolane and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s