Läätse-köögiviljapada

Maitsev ja kiirelt valmiv värviline köögiviljapada. Sobib hästi liha lisandiks, aga ilmselt on küllalt täitev, et ka pearoana süüa.

viiele (88 kcal/100 g)

2015-05-17 16.00.37

  • 200 g punaseid läätsi
  • 75 g sibulat
  • 15 g küüslauku
  • 270 g porgandit
  • 475 g kartulit
  • 190 g lillkapsast
  • 1 spl maapähkliõli
  • 800 ml köögiviljapuljongit

Pese ja nõruta läätsed. Haki sibul, küüslauk, porgand ja kartul. Murra lillkapsas väiksemateks õisikuteks. Kuumuta poti põhjas õli, pruunista kergelt sibul, lisa küüslauk ja porgandid, kuumuta kõik kergelt läbi. Lisa potti pool puljongist, seejärel kartul ja lillkapsas. Kuumuta. Viimaseks lisa ülejäänud puljong ja läätsed. Keeda, kuni kõik komponendid on pehmed (umbes 15 minutit).

This entry was posted in soolane and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s