Broilerifileetasku suitsupeekoniga

Lihtsalt valmiv kanaliharoog. Ei üllatanud millegagi, aga halb ka polnud.

neljale (132 kcal/100 g)

2015-05-24 18.37.07

  • 2 broilerifileed (460 g)
  • 150 g Inglise toorsuitsupeekonit
  • 70 g mozzarella‘t

Kaste:

  • 270 ml köögiviljapuljongit
  • 40 g ketšupit
  • 4 spl piima (40 g; kasutasin kookospiima)

Tee broilerifilee sisse terava noaga lõige, et moodustuks tasku. Pane taskusse mozzarella-ribasid. Keera kummagi filee ümber peekoniviilud ja kinnita hambatikuga.

Kastmeks sega köögiviljapuljong, ketšup ja piim.

Pane täidetud taskud ahjuvormi ja vala kaste peale. Küpseta 180-kraadises ahjus 30 minutit.

2015-05-24 18.03.19

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s