Õrnalt vürtsikas mereannisupp kookospiimaga

Karripasta ja kookospiimaga supp või üldse igasugune roog on mulle! See supp oli põnev, sest sain ära proovida mereannisegu, kust varem olin vaid krevette söönud. Kõik maitses hästi, aga kuna vedelikku oli nii vähe, siis pidin neid pikemalt kuumutama ja osad mereannid muutusid veidi kummiseks. Just see vedeliku vähesus oligi kõige kummalisem, kuigi tegin täpselt retsepti järgi. Ehk siis supiks seda toitu väga nimetada ei saa. Aga whatever it is, it tastes really really good! Nii kreemine ja värviline.

Idee siit.

neljale (93 kcal/100 g)

2015-06-04 10.45.22

  • 2 paprikat (418 g)
  • 1 spl õli
  • 1 tl punast karripastat (12 g)
  • 20 g puljongipulbrit
  • 4 dl vett
  • 200 g riisinuudleid
  • 2 spl mahedamaitselist äädikat, nt sushiriisi äädikat (18 g)
  • 400 g külmutatud mereannisegu
  • 400 g lahjat kookospiima
  • 2 rohelise sibula vart (26 g)

Haki paprika peeneteks tükkideks ja pane tilga õliga potti. Lisa ka karripasta ning puljongipulber, prae need koos kergelt läbi. Lisa vesi ja aja see keema. Kui vesi keeb, lisa riisinuudlid, äädikas ja mereannid. Keeda umbes 2 min kuni 3 min. Seejärel lisa kookospiim. Tükelda roheline sibul ja lisa seegi supile. Serveeri.

This entry was posted in soolane and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s