Kaks kala magushapus kastmes

Üliharva teen toite, kus tuleb purgikastmeid vms kasutada, aga kuna retseptis oli nii ette nähtud, siis ei hakanud ise midagi aretama. Eriti kuna ülejäänud koostisosad olid kasulikud: köögiviljad ja nii punane kui ka valge kala.  Tulemus oli ilus värviline ja maitses väga, ainus negatiivne asi oli purgikastmes leiduv ananass :P

Idee siit.

kuuele (112 kcal/100 g)

2015-06-07 18.19.17

  • 400 g kollast paprikat (2,5 tk)
  • 1 suvikõrvits (210 g)
  • 140 g Türgi ube
  • 370 g valget kalafileed (kasutasin pangaasiust)
  • 320 g punast kalafileed (kasutasin lõhet)
  • 130 g sibulat
  • 2 tl kookosrasva (10 g)
  • soola
  • tšillihelbeid
  • 2 purki Salvesti magushaput Hiina kastet
  • sidruni- või laimimahla
  • serveerimiseks täisterariisi ja rohelist sibulat

Haki köögiviljad ja kalafileed suupärasteks tükkideks. Tükelda sibul ning pruunista kuumal pannil kookosrasvas. Lisa kalafileed ja prae kergelt läbi, maitsesta soola ja tšillihelvestega.

2015-06-07 17.55.34

Lisa juurde köögiviljad ning viimasena kaste. Kuumuta kastet keemiseni. Soovi korral võid lisada pisut sidruni- või laimimahla. Serveeri keedetud täisterariisi ja hakitud rohelise sibulaga.

2015-06-07 18.13.35

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s