Lillkapsa ja rukola püreesupp

Lihtne supp, mis maitselt mu jaoks veidi mõrkjaks jäi. Lillkapsast panin vist liiga vähe, sest püreesuppi see eriti ei meenutanud.

Idee siit.

kuuele (27 kcal/100 g)

2015-06-10 19.00.59

  • 940 g puhastatud lillkapsast
  • 2 l puljongit
  • 100 g rukolat
  • 3 tl mädarõigast (50 g)
  • soola
  • 100 ml kohvikoort

Murra lillkapsas õisikuteks ja pese need. Keeda puljongis umbes 10 minutit. Kurna, kuid jäta 1 liiter puljongit alles. Püreesta lillkapsas saumiksriga, lisa rukola ja lase siis paar minutit pliidil kuumeneda. Lisa maitse järgi mädarõigast, soola, liiter puljongit ja kohvikoor ning püreesta suppi kuni see on sametine.

This entry was posted in soolane and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s