Toorjuustu-kondenspiimapirukas rabarbrite ja maasikatega

Lihtne kreemise täidisega kook, millesse lisaks rabarbrile lisatud ka maasikaid. Veidral moel jäi rabarber koogis krõmpsuks, samas polnud see hapu. Seega tekkis sööjatel küsimus, et mis seal koogi sees üldse krõmpsub :D Ilmselt panin rabarbrit kooki liiga palju. Väga ei meeldinud.

Idee siit.

221 kcal/100 g

2015-06-22 18.38.36

  • 400 g pärmi-lehttainast
  • 500 g rabarbrit
  • 400 g maitsestamata toorjuustu (kasutasin Exquisa oma)
  • 400 g suhkruga kondenspiima
  • 110 g maasikaid

Rulli sulanud tainas õhemaks ja vooderda sellega küpsetuspaberiga kaetud 24 cm koogivormi põhi ja ääred.

Tükelda rabarbrid ja puista need põhjale. Sega toasoe toorjuust ja kondenspiim ühtlaseks kreemiks. Vala kreem rabarbritele. Kaunista kook maasikatega.

2015-06-21 11.57.30

Küpseta kooki 180-kraadises ahjus 30 minutit. Täidis peaks olema enam-vähem tahkeks küpsenud, aga võib liigutades keskelt veidi võdiseda, sest seistes see taheneb.  Lase toatemperatuuril vormis täielikult jahtuda.

2015-06-22 18.42.06

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s