Viini šnitsel seavälisfileest

Krõbeda koorikuga ja maitsev ahjuliha.

Idee Oma Maitsest.

kuuele (225 kcal/100 g)

2015-06-28 16.16.34

  • 670 g sea välisfileed
  • 4 spl jahu
  • 150 g riivsaia
  • 2 muna
  • 3 spl kohvikoort
  • 1 tl soola
  • 0,25 tl pipart
  • 3 spl peenelt riivitud parmesani (15 g)

Lõika liha umbes 1 cm paksuteks viiludeks ja vasarda kahe kile vahel võimalikult õhukeseks. Pane ühele taldrikule jahu, teisele riivsai, kolmandas, soovitatavalt supitaldrikus, klopi munad kohvikoorega lahti, maitsesta soola ja pipraga ning sega hulka parmesan.

Kasta lihaviilud ükshaaval jahu, siis munasegu ja kõige lõpuks riivsaia sisse. Küpseta ahjus 200 kraadi juures u 20 minutit. Panin liha lõpu poole grilli alla, et sellele veidi jumet anda.

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s