Kesksuve köögiviljavorm

Palju köögivilju ja koorene kaste. Mulle meeldis väga ja üllatuslikult kiitis meeski!

Idee siit.

kuuele (100 kcal/100 g)

2015-06-30 20.01.21

  • 300 g porgandeid
  • 300 g kartuleid
  • 400 g lillkapsast
  • 100 g aedube
  • 300 g värskeid herneid
  • 2 dl köögiviljakeeduleent
  • 200 g šampinjone
  • 1 roheline tšilli (7 g)
  • 1 spl võid
  • 200 g sulatatud juustu
  • 2 dl kohvikoort
  • 20 g kanget sinepit
  • soola, pipart
  • tilli (10 g)
  • 100 g riivjuustu

Puhasta köögiviljad ja tükelda suupäraseks. Keeda soolaga maitsestatud vees 10 minutit. Nõruta, säilitades 2 dl keeduvedelikku.

Prae viilutatud seeni ja tükeldatud tšillit mõni minut võis. Sega sulatatud juust köögiviljakeeduvedeliku ja kohvikoorega, maitsesta sinepi, soola ja pipraga, lisa hakitud till. Sega kaste köögiviljade ja seentega, vala võiga määritud ahjuvormi. Raputa peale riivjuust. Küpseta 200-kraadises ahjus u 30 minutit.

2015-06-30 19.02.132015-06-30 20.05.15

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s