Palju köögivilju ja koorene kaste. Mulle meeldis väga ja üllatuslikult kiitis meeski!
Idee siit.
kuuele (100 kcal/100 g)
- 300 g porgandeid
- 300 g kartuleid
- 400 g lillkapsast
- 100 g aedube
- 300 g värskeid herneid
- 2 dl köögiviljakeeduleent
- 200 g šampinjone
- 1 roheline tšilli (7 g)
- 1 spl võid
- 200 g sulatatud juustu
- 2 dl kohvikoort
- 20 g kanget sinepit
- soola, pipart
- tilli (10 g)
- 100 g riivjuustu
Puhasta köögiviljad ja tükelda suupäraseks. Keeda soolaga maitsestatud vees 10 minutit. Nõruta, säilitades 2 dl keeduvedelikku.
Prae viilutatud seeni ja tükeldatud tšillit mõni minut võis. Sega sulatatud juust köögiviljakeeduvedeliku ja kohvikoorega, maitsesta sinepi, soola ja pipraga, lisa hakitud till. Sega kaste köögiviljade ja seentega, vala võiga määritud ahjuvormi. Raputa peale riivjuust. Küpseta 200-kraadises ahjus u 30 minutit.