Rabarbri-blondie

Selles blondie’s on karamellisust, rabarbit ja valget šokolaadi. Pealt krõbe, seest mõnusalt nätske. Near perfect! Mul olid seekord kasutusel maakanade munad, nii et blondie tuli eriti kaunilt erkkollane. Lausa patt ära süüa sellist iludust.

Idee siit.

366 kcal/100 g

2015-07-03 19.02.19

  • 160 g võid
  • 160 g pruuni suhkrut
  • 2 muna
  • 1 tl vanillisuhkrut
  • 190 g jahu
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • 260 g tükeldatud rabarbrit
  • 200 g hakitud valget šokolaadi

Sulata või ja suhkur madalal kuumusel ja sega vispliga, kuni moodustub karamelline mass. Jahuta pisut ja klopi ükshaaval sekka munad. Lisa vanillisuhkur.

Sega jahu ja küpsetuspulber omavahel ning sega ettevaatlikult muna-võisegusse. Sega juurde tükeldatud rabarber ja hakitud valge šokolaad.

Kalla tainas küpsetuspaberiga kaetud 20 cm x 24 cm mõõtu vormi ja küpseta 180 kraadi juures u 30 minutit või kuni kook on pealt küpse moega kuid keskmine osa veel päris saiaks muutunud pole. Lase jahtuda ja soovi korral puista serveerimisel peale pisut tuhksuhkrut.

2015-07-03 17.47.542015-07-03 19.03.22

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s