Broilerifileed jogurtimarinaadis

Selle roa juures tegin mitmeid asju n-ö valesti. Kana oli mul vist selle marinaadikoguse kohta liiga vähe. Pluss jogurtit ei tahtnud pärast niisama ära visata, nii et ma ei puhastanud fileesid enne paneerimist jogurtist ja seega ei hakanud riivsai just väga hästi külge. Liha tükkideks ei lõiganud ja üritasin fileed pannil valmis säristada. Aga jäin täitsa rahule selle enda versiooniga :P

Idee ajakirjast Toit ja Tervis.

neljale (160 kcal/100 g)

2015-07-06 17.50.32

Marinaad:

  • 4 dl maitsestamata jogurtit (kasutasin Alpenrose oma)
  • 1 tl soola
  • 15 g hakitud küüslauku
  • 2 spl sidrunimahla
  • pipart
  • 430 g broilerifileed

Sega jogurti hulka sool, küüslauk, sidrunimahl ja pipar. Pane broileritükid kaussi, vala peale marinaad ja kata kauss kaanega. Lase külmkapis seista vähemalt 6 h, veel parem aga järgmise päevani.

  • 60 g riivsaia
  • soola, tšillipipart
  • 1 spl maapähkliõli

Vala riivsai sügavasse taldrikusse, maitsesta kergelt soola ja tšillipipraga. Kuivata broileritükid köögipaberiga. Soovi korral tükelda fileed. Veereta lihatükke riivsaias ning prae pannil kuldseks. Mul kulus selleks umbes 15 minutit.

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s