Kartuli-mozzarellavorm küüslauguga

Kreemine kartuli-juustuvorm, kus on rohkelt küüslauku ja rohelist sibulat. Kodune ja suvine.

Idee siit.

kuuele (138 kcal/100 g)

2015-07-11 18.41.19

  • 710 g keedetud kartuleid
  • 1,5 dl piima
  • 4,5 dl hapukoort
  • 30 g küüslauku
  • 30 g roheline sibul
  • soola, pipart
  • 215 g sibulat
  • 1 roheline tšilli (10 g)
  • 1 spl võid
  • 250 g mozzarella‘t
  • 50 g parmesani
  • serveerimiseks värsket basiilikut ja rohelist sibulat

Riivi keedetud kartulid. Sega kartulimass piima ja hapukoorega, maitsesta hakitud küüslaugu, rohelise sibula ning soola ja pipraga.

Lõika sibul õhukesteks viiludeks, haki tšilli ja prae pannil võis klaasjaks. Viiluta mozzarella ja riivi parmesan.

Määri ahjuvorm võiga ning lao sinna kiht kartulisegu, kiht sibulat/tšillit ja mozzarella‘t/parmesani. Pane veel kord samad kihid, nii et peale jääb juust. Küpseta 200-kraadises ahjus 30 min kuni 40 minutit. Kui soovid, puista serveerimisel üle värske basiiliku ja rohelise sibulaga.

2015-07-11 17.26.502015-07-11 18.52.35

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s