Sõrnikud banaanidega

Kohupiimapannkooke olen ka varem teinud, aga päris sõrnikuid mitte. Selle retsepti järgi valmivad gluteenivabad sõrnikud, mida on magustatud banaani ja pruuni suhkruga. Justkui päris tervislikud. Ja nii maitsvad. Paljalt neid siiski ei sööks, aga õigete lisanditega on ülihead.

Idee siit.

neljale (202 kcal/100 g)

2015-07-11 11.43.53

  • 400 g ricotta kohupiima
  • 2 muna
  • 150 g riisijahu
  • 2 spl pruuni suhkrut
  • 1 tl vanillisuhkrut
  • 2 küpset banaani (255 g)

Pane kaussi kohupiim, munad, jahu ja suhkrud. Lisa kahvliga purustatud banaanid. Sega ühtlaseks tainaks.

Tõsta supilusikaga mittenakkuvale pannile tainaportsud ja vormi lapikuks. Prae mõlemalt poolt kuldpruuniks.

Mina serveerisin värskete maasikate, banaani, Nutella ja maapähklivõiga.

2015-07-11 11.54.53

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s