Guacamole’ga täidetud kanatasku

Olen hetkel emaga kahekesi maal, nii et vaja väiksemaid söögikoguseid teha. Kanakogust vähendasin, aga guacamole‘t tegin sama palju kui algretseptis (ehk siis kolm korda rohkem kui vaja :P). Aga ei tundnud küll, et seda liiast oleks. Kuna mulle meeldib guacamole‘t süüa külmana, siis lisasin selle pärast kana ahjust välja võtmist.

Idee siit.

kahele (174 kcal/100 g)

2015-07-22 18.07.27

  • 1 suur kanafilee (u 250 g)
  • 1 spl õli
  • 1 tl paprika maitseainet
  • soola, pipart

Eelkuumuta ahi 200 kraadi juurde.

Lõika fileesse pikuti üks lõhe, mida hiljem guacamole‘ga täita. Kuumuta pannil õli ning pruunista kanafileed mõlemalt poolelt paar minutit. Sega väikeses kausis kokku maitseained ning kasta kanafileed mõlema küljega sinna sisse. Aseta maitseainetega kaetud filee ahjuvormi ja küpseta ahjus 15 min kuni 20 minutit, kuni kana on küps.

Guacamole:

  • pool avokaadot (100 g)
  • ¼ sidrunist pressitud mahl
  • 1 hakitud küüslauguküüs
  • 2 spl hakitud rohelist sibulat
  • ½ tl tšillihelbeid
  • soola, pipart

Püreesta avokaado keskmise suurusega kausis ning sega hulka ülejäänud guacamole koostisosad. Täida ahjust võetud kanafilee guacamole‘ga. Serveeri värske salatiga!

2015-07-22 18.12.56

This entry was posted in soolane and tagged , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s