Banaanipannkoogid

Neid kahest komponendist koosnevaid pannkooke olin ka varem teinud, kuid siis tulid need mu jaoks liiga magusad. Seekord lisasin veidi soola ja sidrunimahla ning asi sai tunduvalt parem. Kõrvale tasub süüa värsket. Teinekord tahaks maapähklivõiga proovida!

Idee siit.

kahele (145 kcal/100 g)

2015-07-24 12.02.34

  • 3 küpset suurt banaani (u 360 g)
  • 3 muna
  • soola
  • sidrunimahla
  • praadimiseks kookosrasva

Koori küpsed banaanid ja suru kausis kahvliga hoolikalt katki. Sega juurde munad ja klopi tainas ühtlaseks. Lisa näpuotsatäis soola ja maitse järgi sidrunimahla.

Kuumuta pannil kookosrasv. Tõsta supilusikaga kuuma õli sisse pisikesed pannkoogid ja prae need keskmisel kuumusel mõlemalt poolt kuldpruuniks.

2015-07-24 11.59.11

This entry was posted in magus and tagged , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s