Hautatud seened kartuliga

Lihtne kartuli-seenehautis peekoniga. Minu jaoks jäi kuivaks, aga elukaaslane tegi värske salati koos rohke hapukoorega kõrvale ja oli rahul.

Idee siit.

kuuele (97 kcal/100 g)

2015-07-29 18.32.35

  • 1400 g kartulit
  • 220 g peekonit
  • 2 sibulat (140 g)
  • 700 g soolaseeni
  • soola, pipart
  • 70 g lahjat hapukoort
  • peotäis hakitud tilli (20 g)

Koori kartulid ja lõika pooleks. Keeda väheses vees pehmeks ning kurna.

Lõika peekon kuubikuteks ja prae läbi, siis lisa hakitud sibul ja väiksemateks tükkideks hakitud seened. Hauta veidi.

Lisa maitseained, hapukoor ja sega keedetud kartulitega. Puista peale hakitud tilli.

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s