Peedi-oasalat

Ei jaksa hetkel töölõunatega vaeva näha, nii et valmis selline eriti lihtne haki-ja-sega-kokku-salat.

Idee siit.

neljale (67 kcal/100 g)

2015-08-02 14.56.30

  • 2 x 400 g purki konserveeritud punaseid ube
  • 400 g keedetud peeti
  • 200 g värsket kurki
  • 250 g lahjat hapukoort
  • 50 g kerget majoneesi
  • 40 g rohelist sibulat
  • soola ja pipart

Loputa ja nõruta konserveeritud oad. Lõika keedetud peedid 1 cm kuni 1,5 cm kuubikuteks. Haki kurk.

Sega suures kausis hapukoor ja majonees. Lisa oad, kurk, peet ja hakitud roheline sibul ning sega salat õrnalt läbi. Maitsesta soola-pipraga. Serveeri.

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s