Kanarullid juustu ja peekoniga

Mahlane ahjukana.

Idee siit.

kuuele (226 kcal/100 g)

2015-08-06 19.31.36

  • 5 tk kana kintsuliha (600 g)
  • soola, pipart
  • 5 tl kerget majoneesi (60 g)
  • 100 g riivitud tugevamaitselist juustu (kasutasin Goudat)
  • 5 tk suitsupeekonit (100 g)
  • 1 spl maapähkliõli
  • 400 ml köögiviljapuljongit

Tambi kana lihahaamriga õhemaks, jahvata peale soola ja pipart. Määri igale fileele 1 tl majoneesi ja jaota juust ühtlaselt. Keera fileed tihedalt rulli ja kinnita tikuga.

Mässi igale rullile ümber peekoniviil ja prae õlis kuldseks. Aseta fileed ahjuvormi, kalla peale kuum puljong ja küpseta 200-kraadises ahjus 30 minutit.

2015-08-06 19.32.43

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s