Idamaine vokk kookospiima, ingveri ja tšilliga

Kartsin, et sellisele nuudlihunnikule on raske maitset külge saada, aga rohke ingveri, tšilli ja kalakastmega see siiski õnnestus. Kookospiima kahjuks eriti tunda ei jäänud. Vokkide puhul hoian tihti köögivilju veidi kauem tulel kui retseptis kirjas, et need veidigi pehmemaks muutuks.  Nii ka seekord. Täitsa hea toit sai.

Idee siit.

kuuele (158 kcal/100 g)

2015-08-12 18.14.31

  • 430 g kanafileed
  • 1 spl maapähkliõli
  • soola, pipart
  • 4 mugulsibulat (275 g)
  • 4 paprikat (660 g)
  • 25 g ingverit
  • 20 g tšillit
  • 3 spl kalakastet
  • 400 g munanuudleid
  • 200 g kookospiima
  • 40 g rohelist sibulat

Lõika kanafilee õhukesteks ribadeks, lisa kuumale pannile õli ning voki kana mõned minutid; maitsesta soola ja pipraga. Eemalda kanafilee pannilt, lase pannil kuumeneda, lisa vajadusel õli ning õhukesteks viiludeks lõigatud mugulsibul ja paprika. Voki taas mõni minut ning maitsesta hakitud ingveri, tšilli ja kalakastmega. Kalla pannile aedviljade sekka tagasi kanafilee. Lisa ka keedetud munanuudlid (keeda 2 minutit vähem kui pakil toodud aeg) ja kookospiim ning sega läbi. Viimasena puista pannile suuuuur peotäis rohelist sibulat ning eemalda vokk kohe kuumalt pannilt (muidu lähevad nuudlid liiga pehmeks ja sibul närtsib).

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s