Terava kanahakklihaga täidetud suvikõrvitsad

Üks eeeriti terav ja lihtne suvikõrvitsaretsept, millega kabatšokihooaja avasin.

Idee siit.

neljale (97 kcal/100 g)

2015-08-24 18.22.41

  • 2 suvikõrvitsat (1,2 kg)
  • 1 spl maapähkliõli
  • 450 g kanahakkliha
  • soola
  • 1 purk Salvesti tuliselt teravat grillikastet
  • 3 rohelise sibula vart
  • pool spl suhkrut

Kuumuta ahi 220 kraadini.

Poolita suvikõrvits ja kraabi lusikaga viljaliha välja. Tõsta suvikõrvitsad ahjuplaadile, nirista peale õli ning küpseta 15 minutit.

2015-08-24 18.17.53

Prae hakkliha pannil ning maitsesta pisut soolaga. Lisa pannile väiksemaks hakitud suvikõrvitsate sisu ning kaste. Lase kaste keema, lisa hakitud roheline sibul ja suhkur ning pisut soola.

Täida hakklihaseguga suvikõrvitsad ning küpseta 15 min kuni 20 minutit. Serveeri koheselt.

2015-08-24 18.55.17

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s