Koorene pajaroog suvikõrvitsa ja tšilliubadega

Sünnipäevanädalal on alati nii kiire, et lihtsalt valmivad õhtusöögid on põhiteema. See pajaroog sai üle ootuste maitsev. Tšillioad polnud minu jaoks küllalt tšillised, nii et lisasin kodus kasvavat eriti tulist tšillit, nii et sain suu õhetama paneva toidu. Väga mõnus! Rooga võib serveerida ükskõik millega, aga mina valisin täisterariisi.

Idee siit.

kuuele (86 kcal/100 g)

2015-08-28 17.43.09

  • 2 spl maapähkliõli
  • 2 sibulat (145 g)
  • 1 tl soola
  • näpuotsaga pipart
  • 1 keskmine suvikõrvits (u 620 g)
  • maitse järgi tšillit
  • 250 ml vett
  • 2 x 410 g purk ube tšillikastmes
  • 200 ml kohvikoort
  • 1 tl riivitud sidrunikoort
  • 35 ml sojakastet
  • 10 g rohelist sibulat

Kuumuta paksema põhjaga potis või pannil õli. Lisa hakitud sibul, sool ja pipar. Prae paar minutit, kuni sibul on kuldpruun. Lisa suvikõrvitsaviilud ja tšilli ning prae minutike. Lisa vesi, oad koos tšillikastmega, koor, riivitud sidrunikoor ja sojakaste. Lase 15 minutit keskmisel kuumusel podiseda. Maitse ja lisa vajadusel veel natuke sojakastet. Keera kuumus maha ja viska sisse hakitud roheline sibul.

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s