Mustikamuffinid valge šokolaadiga

Kui saad teada, et varsti tulevad ootamatud külalised, siis need muffinid on ideaalsed kiirelt valmis vorpimiseks. Kõik koostisosad alati kodus olemas. Hästi mahlased ja magusad muffinid, mida tasakaalustavad veidi hapukas toorjuust (kuhu meelega vähe suhkrut lisasin) ning mustikad.

Idee siit.

12 tk (272 kcal/100)

2015-09-06 17.13.00

  • 2 muna
  • 100 g suhkrut
  • 1 tl vanillisuhkrut
  • 100 g võid
  • 3 spl hapukoort (60 g)
  • 180 g jahu
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • 100 g mustikaid
  • 100 g valget šokolaadi

Toorjuustukreem:

  • 150 g toorjuustu
  • 1 tl vanillisuhkrut

Peale:

  • 60 g mustikaid
  • tuhksuhkrut

Vahusta munad suhkrutega. Sulata või ja jäta jahtuma. Lisa munadele hapukoor, mikserda aeglasel kiirusel ühtlaseks. Lisa kõigepealt pool jahust ja sega ühtlaseks. Sega juurde jahtunud või ja ülejäänud jahu ning küpsetuspulber, mikserda ühtlaseks. Sega ettevaatlikult sisse mustikad ja hakitud valge šokolaad. Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 15 minutit või kuni muffinisse torgatud puutikk jääb puhtaks. Eemalda valmis muffinid pannilt ja jäta restile jahtuma.

2015-09-06 16.55.48

Kui muffinid on jahtunud, pane kaussi toasoe toorjuust, lisa suhkur ja sega lusikaga õhuliseks kreemiks. Kata muffinid kreemiga, puista peale terveid mustikaid. Viimaks sõelu peale tuhksuhkrut.

2015-09-06 17.11.06

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s